Wayne Dowler

Who changed my Kitelife site???

40 posts in this topic

Alright, who changed things?? Now I'm completely confused on where to go to get what used to be a regular thing!!! Fess up - who's behind this??!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Create Custom T-Shirts

Threw me for a bit too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

At a guess, John is experimenting with new features available on IP.Board, either in anticipation of changing the Rev site, or to distinguish Kitelife from the Rev site.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A little exploration:

-- I don't seem to be able to access either my Profile or my Private Messages

-- Seems a bit slow as well

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having trouble editing my posts as well.,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avatar has been stretched to a square. I will have to make a new avatar which IS actually square.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys, we just had a overdue forum upgrade...

  1. Firefox seems to be a little quirky, but Chrome tested 100% okay on this end.
  2. "Profile photos" are gone, so all avatars have gone square, sorry!
  3. We generally roll out major upgrades here first, then on the Rev forum when it's absolutely necessary.

The old version of the forum software was giving some excessively long queries, and of course, become more and more susceptible to security issues.

Feel free (please) to continue posting "what-why" feedback here if anything continues to act quirky... Your feedback is important! :blue-love:

Out of general principle, you may want to hold down the shift key and refresh the forum index page, just to clear your cache.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FYI, got into my messages and profile with no problem...

Messages:

post-1-0-20162500-1313411990_thumb.png

Link to profile:

post-1-0-90069300-1313411993_thumb.png

Slightly new look and locations, but they should be accessible to all in the upper right corner?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm slowly getting the hang of things, but can't seem to get the smiley faces to either appear in my post or get any drop down menu to change them from the only one I see!!! Any help??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried to edit my last post and got a message that an error occurred - didn't know what topic I was attempting to moderate!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Messenger and notifications are ok, but I can't get to my profile using the upper right! It will say " your profile" but doesn't go anywhere!! I can access my profile from any post that I've put up before!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks good though.

Seems to work OK.

Bit of a voyage of discovery, lots of options to click to get it to behave how it was B4 the change.

Just edited this ost OK.

Sorry shoud read Post, there you go just edited it again.

My sig has gone a bit wonky though. Will have a look when I get time (back to doing the accounts)

Share this post


Link to post
Share on other sites

No major problems, yet !

Hey, Pete sure looks better !

Appears that my signature is missing ??? Opps, no, it's still there ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any body getting the smileys to work?? I'm still getting an error message when I try to edit!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I agree that it looks good, just need to clean up the few bugs in the system!! I'm using google chrome for all my forum stuff, seems to be faster than Firefox!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I hit edit, a loading icon flashes and my original message is put on to edit! I'll do the editing, hit save changes, get the error message!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any body getting the smileys to work?? I'm still getting an error message when I try to edit!!

NOPE ! opps..................YEP ! :blue-love:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I feel all lost and all I want to do is cry!!! Smileys will work as a starter!!! Edit too!! WAAAAAAAA!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where did all the posts go?? I put my image on here several times and now it's gone!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, had the wrong topic (I'm easily confused) and thought we'd lost a bunch of posts!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where did all the posts go?? I put my image on here several times and now it's gone!!

They are all still here ! Every one of them !!!! :akuma:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like Avatar & Profile Photo, now have to be the same, but I think there are some size requirements, for your profile photo to appear (?) Still a bit confused as to what's going on, because John said that the profile photos were gone (?), Not sure about that, because mine is there, his is there, and when I check other people's profiles, their's are there, likewise.............. :akuma:

Magic, I suppose, or maybe Voodoo ? :dizzy:

Didn't this forum have a "Spell Checker", before ??? I really need that................

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, this thing did have a "spell checker"...............HELP !

John, please bring back the "SPELL CHECKER" PLEASE ! :akuma:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys, we just had a overdue forum upgrade...

  1. Firefox seems to be a little quirky, but Chrome tested 100% okay on this end.
  2. "Profile photos" are gone, so all avatars have gone square, sorry!
  3. We generally roll out major upgrades here first, then on the Rev forum when it's absolutely necessary.

The old version of the forum software was giving some excessively long queries, and of course, become more and more susceptible to security issues.

Feel free (please) to continue posting "what-why" feedback here if anything continues to act quirky... Your feedback is important! :dizzy:

Out of general principle, you may want to hold down the shift key and refresh the forum index page, just to clear your cache.

John, It appears that the Profile Photos "ARE", still there. Check your profile. It just needs to be square and of a certain size. Not sure about that, but I couldn't get a 250 x 250 to show, but once I exceeded 300 x 300, the profile photo showed up.

Please bring back the "Spell Checker", if possible........... :akuma:

ps..... I think you could drop the default font on size. Mine seems to be on 14.

IMHO, I think 12 is ample, don't you ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Who's Chatting

    There are no users currently in the chat room

  • Video Tutorials

  • Site Sponsors

  • Upcoming Events

    No upcoming events found