Jump to content
KiteLife Forum
Sign in to follow this  
peterbruusmadsen

App and Tapatalk issues.

Recommended Posts

I've heard of at least one other individual having a similar issue.. I'm sure @John Barresi will respond..

Just for clarity please let us know is it for Apple or Android??

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unable to connect via Tapatalk.  Just downloaded the KiteLife Android app and get the same error on both:

Server error occurred: '1 Call to undefined method IPS\forums\Topic\Post::canGiveReputation() (MbqRdEtForumPost.php:429)'

 

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@misu & @peterbruusmadsen

OK, from a technical standpoint that is significant input. That helps rule out it being related to the platform the application is on..

@jaydub200

Thank you for providing the specific info.. That should be useful as well..

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem on my iPad. Just reloaded the app on the chance it got corrupted - no luck. I get the same error message as jaydub2000 gets on android.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I downloaded the kitelife app today and got the same message as the others when I tried to view posts. I downloaded the tapatalk app to see if that worked but the same happened till I used tapatalk then view through the internet option from tapatalk.  android btw. I know little about this sort of stuff.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just confirming, this is only occurring via the app(s)?  (TapaTalk / KiteLife)

Anyone experiencing issues logging in using normal web browsers?
If so, mobile and desktop both, or just one?

My initial suspicion is that TapaTalk hasn't yet updated their app for the latest version of our forum software.

Let me know, thanks all for your interest and patience! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aye, sometimes mobile browser (Chrome, etc) gives issues with uploads which I usually solve by taking a screenshot of the image (thereby making it smaller) and uploading that... Othewise, it's off to the desktop, Tapatalk or KL app.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, JWharton said:

Hi all, is anybody else having issues downloading video tutorials?

Is this via the app, mobile browser or desktop?

The app is definitely not ideal (or compatible) for things like downloads, the shop and a few other sections of the forum - it is primarily designed for forum interaction, specifically.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...